Koszyk (0)
 
  RECENZJE

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. Flint "Stary, dobry Flint". „Stary, dobry Flint” to już trzeci solowy album Flinta. Po średnio udanym „Warszawskim ZOO”, które powstało we współpracy z Soulpetem, Czarny Charakter powraca z nowym krążkiem, ..
Data: 2013-10-24 18:45:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. Deobson "Oddycham". Fanom Deobsona przyszło poczekać szmat czasu na kolejny album spod jego szyldu, wszak przerwa pomiędzy albumem z Deną wynosi niemal dekadę. Gdy już wszyscy myśleli, że Deobe odwiesił mikrofon na kołek, ten w przeciągu miesiąca..
Data: 2013-10-21 14:39:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. HZOP "Słowo.". Po upuszczeniu RPS’u takich graczy jak Kobra, czy Buczer ciężko doszukiwać się kogoś kto będzie filarem wytwórni. Wydaje mi się, że oprócz Vixena – który był i nadal jest twarzową poznańskiego wydaw..
Data: 2013-10-17 19:37:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. Potwierdzone Info "Przypadek?#Niesondze". Potwierdzone Info to najnowszy projekt spod szyldu Dioxa, Tedego i Sir Micha. W jednym z wywiadów członek HIFI Bandy zdradził, że plany stworzenia płyty zrodziły się przy alkoholu. Początkowo miał być..
Data: 2013-10-14 12:08:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. DEMONOLOGIA 2. Dawno żaden before nie zrobił takiego syfu, a zarazem gruntu pod album jak „D2B4”. Świetny aktor – Sławomir Sulej i jego wprowadzenie do dwuminutowego numeru okazało się strzałem w dziesiątkę. Nie umniejszajmy jednak samym art..
Data: 2013-10-07 19:33:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. RDW "W żyłach rap mam". RDW od zawsze kojarzył mi się z dobrymi gościnkami. Czy to u Braha, czy na płycie Peji, czy to ostatnio u Gedza – zawsze pokazywał klasę i mimo mniejszego fejmu nie dał wprowadzić się w zakłopotanie na mikrofonie. Po..
Data: 2013-10-02 17:20:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. Jahbestin "Dziki wjazd". Fonografika nigdy nie kojarzyła mi się ze stricte rapową wytwórnią. Zarówno jako wydawca i dystrybutor ma w swoim katalogu szeroki wachlarz albumów związanych nie tylko z rapowym półświatkiem. Nawet..
Data: 2013-09-23 17:22:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. NON Koneksja "Tylko dla prawdziwych" Lukasyno nie kazał czekać swoim fanom nawet rok na nowy materiał. 364 dni po premierze „Czasu Vendetty” nadchodzi z kolejnym albumem. Do duetu Lukasyno/Kriso dołączyła trzecia postać – Egon, czyli..
Data: 2013-09-19 20:24:00

Ocena: 0.1/10 Recenzja Rapportal. Pasjonaci - "P3"! Biłgoraj. Nieduża mieścina, w której próbowano mnie przewałkować na niezły grosz. Na szczęście wszystko zakończyło się pomyślnie. Oprócz tego pochodzą stamtąd Pasjonaci. Zespół, który po dw&..
Data: 2013-09-09 16:46:00

Ocena: 0.1/10   Recenzja Rapportal. PMM "Zatrzymać gniew". PMM uderza po raz czwarty. Ich poprzedni album – „Poza horyzont” umieściłem w podsumowaniu 2011 roku. Mam jakiś sentyment do tamtej produkcji. Głównie za sprawą niesamowitej chemii na linii PM..
Data: 2013-09-06 15:49:00
1>
PARTNERZY